blog-logo

O nouă licitație pentru locuri de parcare în municipiul Brașov

O nouă licitație pentru locuri de parcare în municipiul Brașov

În data de 25 martie, Primăria Brașov organizează două proceduri de atribuire pentru locuri noi de parcare. Prima procedură de atribuire va avea loc la ora 13.00, în curtea interioară a Primăriei, intrare dinspre N. Iorga, și se adresează proprietarilor de mașini din zona Herman Oberth nr. 29, 31, și str. Aurora nr. 25.

În această procedură vor fi atribuite 13 locuri de parcare situate în curtea interioară dintre blocurile Herman Oberth nr. 31 și Aurora nr. 25. De la ora 9.00 este organizată o nouă procedură pentru atribuirea locurilor de parcare de pe str. Mihai Eminescu și Colinei.

Astfel pe str. Mihai Eminescu pentru proprietarii din imobilele de la nr. 2, 2A, 4,6,8,10,12,14,16, vor fi atribuite 28 de locuri de parcare, dintre care 13 locuri de parcare, între numerele 2-14, și alte 15 locuri de parcare în dreptul blocului situat pe str. Mihai Eminescu nr. 2A.

Alte articole:   ,,De Dragobete, iubește românește”, spectacol online prezentat de Centrul Cultural Reduta

Pe str. Colinei vor fi atribuite – proprietarilor din imobilele situate la nr. 1, 3, 4, 5 , 7 – 15 locuri de parcare, dintre care 7 în dreptul blocului de pe str. Colinei nr. 1 și 8 locuri de parcare în dreptul blocului situat pe str. Colinei nr. 5. În cazul în care aceste locuri nu se vor ocupa în totalitate, la o viitoare procedură de reatribuire, locurile rămase libere vor fi puse la dispoziția și altor proprietari din zona respectivă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate