blog-logo

Bancomat aruncat în aer la Arad. Polițiștii iau în calcul ca făptașii să fi acționat și la Brașov

Bancomat aruncat în aer la Arad. Polițiștii iau în calcul ca făptașii să fi acționat și la Brașov

Două persoane care au aruncat un aer un bancomat în Arad au fost prinse de polițiști, după o operațiune în care au fost angrenate mai multe structuri de informații.

Un bărbat și o femeie sunt bănuiți de spargerea din ianuarie de la o bancă, prin distrugerea bancomatului în explozie, dar și de o tentativă similară, cu câteva zile înainte de faptă. 

În perchezițiile desfășurate în trei locații au fost descoperite şi ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen şi acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, şi un cablu electric cu electroşoc, confecţionat artizanal. 

„Polițiștii desfasoara cercetări în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brasov, inclusiv in colaborare cu colegii din cadrul IGPR, din alte judete, precum si cu procurorii din cadrul unitatilor de parchet corespunzătoare, pentru identificarea persoanelor responsabile de comiterea faptei și tragerea la raspundere a acestora. În acest moment se iau in considerarea toate variantele, pe baza probatoriului existent, urmând a va comunica în timp util aspecte de interes”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Educației: Numărul de elevi din clasele de liceu va fi redus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate