Social Impact Award, competiție cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale, vine în Brașov !

Social Impact Award, competiție cu premii de 5000 de euro pentru idei de afaceri sociale, vine în Brașov !

Vrei să calci pe urmele antreprenorilor sociali care au schimbat lumea? S-a lansat cea de-a opta ediție a Social Impact Award România, o competiție internațională care susține tinerii profesioniști, studenții și elevii care vor să devină antreprenori sociali.

Tinerii între 14 și 30 de ani care își doresc să schimbe probleme sociale curente într-un mod inovator sunt așteptați să aplice până pe 17 mai.

Pe 14 martie, cu sprijinul Universității Transilvania, Social Impact Award vine în Brașov. Echipa Social Impact Award organizează un workshop de “Idea Generation”, la Universitatea Transilvania, corp A, etaj 1, sala Auditorium, începând cu ora 18:00. La workshop o să vă întâlniți cu Vlad Măcelaru – inovator în domeniul tehnologiei și delegat de tineret la ONU în 2018, Dana Lupșa, fondator Happymoms, inițiativă prin care sprijină femeile să aibe succes pe plan profesional și personal, și cu reprezentantul echipei de organizare SIA, Sorina Floroiu, lucrător de tineret și coordonator de proiecte comunitare în sate. Participarea la acest eveniment este gratuită.

Citiţi mai multe pe eKRONomica.ro

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministerul Sănătății: Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituții publice sau firme
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.