Nutriția la copii, experimente cu reacție și distracție și teatru „Muck cel mic” la Superland

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, te așteaptă și în săptămâna 10 Martie – 17 Martie cu un program dedicat atât celor mici, cât și celor mari. Părinții sunt așteptați de joi, 14 martie, începând cu ora 17:30 la evenimentul „Nutriția la copii” în cadrul căruia pot afla:

  • Care sunt cele mai nocive produse folosite în alimentația copilului și ce alternative sănătoase le putem găsi?
  • Ce se ascunde în spatele unor etichete atractive de pe ambalajele dulciurilor?
  • Ce ar trebui să conțină pachețelul de grădiniță/ școală al copilului tău?

Vineri, 15 Martie, de la ora 18:00 facem experimente cu reacție și distracție împreună cu Anca Rudei și Le Bonheur de Vivre. Vom învăța ce înseamnă experiment omogen și eterogen și cum putem transforma doua lichide intr-un solid. Vom incerca sa introducem un ou intr- o sticla cu gura mai mica fara să îl spargem și vom vedea ce se întâmplă cu un ou care sta 24 de ore în oțet.Vom colora flori fără pictură și vom face un submarin să se scufunde și să se ridice la comanda noastră.

Nu uita că și sâmbăta aceasta, 16 Martie, ne vedem la etaj în zona de VRXTREME pentru a urmări în premieră la Brașov piesa de teatru interactiv „Muck cel mic” în interpretarea Zoom Distribution. Actorii vor da viață personajelor: Muck, vizirul, povestitorul, califul, vrăjitoarea, cățelul fermecat. Ca de fiecare dată participarea este gratuită.

Alte articole:   Bombă politică la Codlea!

                Nu uita, de asemenea, că intrarea în Superland este GRATUITĂ.Toate evenimentele le găsești pe pagina de Facebook, pe Instagram sau chiar pe site.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap