Medalii pentru CSU Brasov și la Campionatul Național de Patinaj Viteza ( Short-Track) de la Miercurea-Ciuc

Medalii pentru CSU Brasov și la Campionatul Național de Patinaj Viteza ( Short-Track) de la Miercurea-Ciuc

La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Miercurea-Ciuc Campionatele Nationale de Patinaj Viteza pe Pista Scurta – Short Track. Cu aceasta ocazie, tinerii patinatori de la CSU Brasov s-au remarcat inca o data, aducand noi medalii pentru clubul CSU Brasov.

Astfel, Muresan Robert a reusit sa se claseze pe locul doi la general pe categoria lui de varsta obtinand medalia de argint, iar Debu Tudor a ocupat pozitia a treia si medalia de bronz la categoria lui de varsta.

Este un succes neasteptat avand in vedere ca antrenamentele grupului de la CSU Brasov sunt specifice patinajului viteza pe pista lunga ( 400 m ).

„Pentru experiența am luat decizia de a participa și la Campionatul Național de Short-track, unde am avut plăcuta surpriza de a obține doua locuri pe podium, la doua categorii de varsta diferite. Vreau sa ii felicit pe toți copiii pentru parcursul frumos pe care l-au avut in sezonul competitional de iarna care tocmai s-a încheiat”, a declarat Marius Cristian Paraschivoiu, antrenorul principal al grupului de Patinaj Viteza din cadrul CSU Brasov.

Acesta a mai precizat ca va continua sa isi pregateasca echipa cat mai bine pentru a avea rezultate bune si o data cu sezonul competitional pe role.

Urmatorul obiectiv il reprezinta castigarea cat mai multor medalii pe toate categoriile de varsta la Campionatul Național de Patinaj Viteza pe Role din aceasta vara.

Alte articole:   Cinci noi decese din cauza coronavirusului au fost anunțate în România. Bilanțul ajunge la 1.253 de morți
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov