Ion Crăciun: „Mă voi lupta până la final pentru îndeplinirea obiectivului”

Ion Crăciun: „Mă voi lupta până la final pentru îndeplinirea obiectivului”

Handbalistele Coronei au pierdut cu scorul de 30-25 (15-16) meciul jucat sâmbătă, în deplasare, cu Dunărea Brăila. Partida a fost echilibrată în prima parte, acolo unde cele două echipe au mers aproape „cap la cap” pe tabela de marcaj.

În ciuda faptul că la pauză, Corona a intrat la vestiare cu un gol avans, în repriza secundă, braşovencele s-au întrecut în ratări, condiţii în care gazdele s-au desprins pe tabelă fără mari probleme şi şi-au trecut în cont trei puncte extrem de importante pentru ele în lupta pentru evitarea barajului. Pentru Corona au marcat: Buceschi 7, Dmitrovic 5, Tîrcă 5, Tiron 2, Ciolan 2, Neagu 1, Agrigoroaei 1, Chiricuţă 1, Bucur 1.

După meci, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a spus că este dezamăgit de jocul echipei lui, mai ales în momentele cheie ale partidei. „A fost un meci disputat în nişte condiţii speciale şi pe care noi l-am abordat, din păcate, destul de moale. Nu am înţeles atitudinea moale şi pot spune că au fost câteva momente în care am fi putut să întoarcem meciul în favoarea noastră, dar ratările multiple au dat ocazia Brăilei să se desprindă şi apoi să nu mai putem face mare lucru. Îmi pare rău, pentru că e munca unei echipe la mijloc, dar eu unul mă voi lupta cu cine vrea să lupte alături de mine până la finalul acestui sezon pentru îndeplinirea obiectivului. Sper din suflet să reuşim, pentru că Braşovul are o şansă mare să termine pe podium şi trebuie să facem totul pentru ca acest lucru să devină realitate. Nu va fi uşor, dar eu am încredere că ne putem bate acolo cu şanse reale, important e să jucăm ceea ce antrenăm”, a declarat antrenorul Braşovului.

Tehnicianul Coronei a mai spus că în pauza competiţională speră să le integreze din nou în echipă şi pe Georgiana Ciuciulete şi Laura Chiper, care au lipsit o perioadă din cauza unor intervenţii chirugicale la genunchi, respectiv cot.

Alte articole:   9.04.2020 Brașov, 1 mort, 175 de persoane infectate. La nivel național sunt 5202 cazuri

Această pauză de trei săptămâni ne prinde bine pentru că sper ca în ea să reuşim să le reintroducem în joc şi pe fetele care au lipsit şi să abordăm finalul de campionat cu toată echipa aptă. Îmi doresc foarte tare să nu mai avem accidentări şi să reuşim să ne câştigăm meciurile pe care avem nevoie să le câştigăm”, a spus Ion Crăciun.

După această etapă, Liga Naţională de handbal feminin intră în pauză competiţională datorată unor acţiuni ale lotului naţional. Handbalistele Coronei au liber până miercuri urmând ca apoi să îşi reia pregătirea. 

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.