blog-logo

Un nou sezon de schi de excepție, în Poiana Brașov. Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete

Un nou sezon de schi de excepție, în Poiana Brașov. Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete

Și în acest sezon pârtiile de schi din Poiana Brașov au fost la mare căutare.

Conform purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, domeniul schiabil din stațiune se apropie de un nou record.

Potrivit sursei citate, de la începutul sezonului, respectiv 7 decembrie 2018, până în data de 6 martie 2019, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape 100.000 mai multe decât în aceeași perioadă a sezonului trecut.

„Având în vedere că pârtiile se prezintă într-o stare foarte bună, iar stratul de zăpadă este de 130 de cm in partea superioară a masivului Postăvarul și 110 cm în partea inferioară, ne așteptăm să depășim sezonul trecut, când am avut înregistrate 2.139.688 de treceri prin turnichete până la închiderea sezonului”, a spus Toarcea.

Toarcea a precizat că sunt în funcțiune toate mijloacele de transport pe cablu, cele două telecabine, Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

Alte articole:   Jurnal de artizan - Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Punctele de pe de skipass-uri, valabile doar în acest sezon

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, amintește că punctele de pe de skipass-uri pot fi utilizate doar în acest sezon de iarnă şi nu se vor putea reporta pentru sezonul 2019-2020.

Având în vedere faptul că s-a putut schia în condiții foarte bune pe toată perioada de la deschiderea sezonului, facem un apel la schiori să își consume punctele de pe skipass-uri în acest sezon, deoarece valabilitatea acestora nu va fi prelungită și în sezonul următor”, este atenţionarea reprezentantului Primăriei Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate