Tânăr sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, oprit de cetăţeni

Tânăr sub influenţa băuturilor alcoolice la volan,  oprit de cetăţeni

Ieri seară, 5 martie, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din localitatea Sânpetru, din judeţul Brașov, un tânăr în vârstă de 23 ani conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Până la sosirea echipajului de poliţie, participanții la trafic au dat dovadă de implicare şi au oprit bărbatul în cauză. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0.74 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Inspectoratul de Poliție al județului Brașov adresează mulţumiri cetățenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă și susține actele prin care comunitatea contribuie la procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.