FOTO S-a redeschis Taverna Pescarului din Brașov

FOTO S-a redeschis Taverna Pescarului din Brașov

Restaurantul Taverna Pescarului de pe strada Oașului nr.1 a fost redeschis pentru a aduce iubitorilor de pește din Brașov mâncăruri făcute ca în zonele cu vechime în pescărie.

Sunteți așteptați într-o locație nou amenajată, luminoască, caldă, cu un ambient plăcut și intim. Nu în ultimul rând, pentru că sigur cu toții așteptăm soarele să ne bucure cu căldura lui, nu uitați de terasa noastră cu un aspect rustic, unde puteți petrece câteva clipe în tihnă alături de cei dragi.

Borșul, storceagul, plachiile și saramurile sunt făcute după rețete tradiționale ale lipovenilor din Delta Dunării sau ale pescarilor din alte zone ale lumii.

Folosim pește de cea mai bună calitate, aducem pește de la Dunăre sau chiar pește de mare, pentru că ne străduim să punem în farfurii produse care să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Avem o serie de specialități ale casei cu care ne mândrim și care sunt pregătite cu atenție chiar de proprietarul locului, un om cu o mare pasiune și cu foarte mulți ani de experiență în bucătăria pescărească. În aceste zile, vedeta restaurantului nostru este scrumbia de Dunăre, cu mămăliguță și mujdei”, ne spune Camelia Sava, persoana care face minuni în bucătărie.

Programul Tavernei Pescarului este de marți până duminică, inclusiv, între orele 11.00 și 21.00. Lunea este închis.

Alte articole:   Tragedie la Voila! Tânăr mort electrocutat!

Noutatea pe care o aduce Taverna Pescarului din Brașov este faptul că s-au introdus preparate și fără pește. Astfel, există zilnic „ciorba zilei”, dar doritorii pot comanda ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiți sau fingers de pui cu cartodi prăjiți. Nu în ultimul rând, aici se poate servi și burgeri de vită cu cartofi wedges și sosul casei.

Pentru rezervări sunați la tel. 0731.643.822.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.