blog-logo

Cinci medalii – trei de aur, două de bronz – pentru patinatorii CSU, la Inzell

Cinci medalii – trei de aur, două de bronz – pentru patinatorii CSU, la Inzell

In perioada 18-24 februarie 2019 sportivii Secției de Patinaj a Clubului Sportiv “Universitatea” (CSU) au participat la Campionatele Naționale de Patinaj Viteza si Poliatlon desfășurate la Inzell (Germania) unde au obtinut rezultate remarcabile.

Astfel, trei dintre sportivi au fost medaliati cu aur – Ionescu Iulia, Muresan Robert, Debu Tudor, iar Koncz Larisa si Groza Zora au fost răsplatite cu medaliile de bronz pe categoriile lor de varsta. De apreciat au fost și locurile patru obținute de spotivii Schneider Karmina si Moisa Casian, locul cinci obținut de Szasz Diana, respectiv locul șase pe care s-au clasat Doboșeriu Alesia și Trofin Alexia.

Rezultatele arată munca întregului colectiv pornind de la antrenori și copii, precum și implicarea parintilor în dorința de face performanță în patinajul viteză.

Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

“In calitate de antrenor nu pot decat să spun că sunt foarte mândru de progresul lor, de faptul ca sunt ambitioși și au rezultate din ce în ce mai bune. De la sezon la sezon crește numărul copiilor medaliați la campionatele naționale, ceea ce dovedește ca suntem o echipă frumoasă și unită în care fiecare membru (de la antrenori – sportivi – părinți) își aduce aportul. Pe aceasta cale vreau să mulțumesc părinților pentru încrederea acordată și pentru sprijinul oferit de fiecare dată! Închei prin a-mi felicita sportivii (atât pe cei care au participat la Campionatele Nationale și au obținut aceaste rezultate frumoase, cât și pe cei care au rămas acasă)”, a declarat Marius Cristian Paraschivoiu, antrenorul echipei de Patinaj Viteza din Cadrul Clubului Sportiv “Universitatea”.

De menționat că din echipa tehnică mai face parte și domnul Flavius Valentin Danila.

Alte articole:   SONDAJ: PSD se menține la 40%, PNL scade la 17%, USR la 11%, iar AUR crește la 15%

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate