blog-logo

Proiect de management pentru Spitalul de Neuro: cumpărarea unui computer tomograf cu banii CJ

Proiect de management pentru Spitalul de Neuro: cumpărarea unui computer tomograf cu banii CJ

Concursul pentru postul de manager la Spitalul de Neuropsihiatrie Braşov va avea loc astăzi, în pofida faptului că există contestaţii în instanţa, referitor la modul cum s-a făcut selecţia candidaţilor. Decizia a fost luată la nivel de Consiliu de Adminsitraţie al unităţii medicale, al cărui preşedinte este consilierul judeţean Andrei Kadas-Iluna.

Tot astăzi, magistraţii braşoveni au fost solicitaţi de medicul Alexandru Grigoriu, prin avocat, să dea o ordonanţă preşedinţială prin care să suspende organizarea concursului până la pronunţarea unei sentinţe asupra excluderii acestuia de la concurs (amănunte AICI!).

Între timp, studiind dosarele publicate pe site-ul Consiliului Judeţean al candidaţilor admişi, am remarcat calitatea discutabilă a proiectului de management depus de Diana Mihaela Croitoru, directorul general al Centrului rezidenţial – cămin pentru persoane vârstnice „Paradisul Montan”.

Alte articole:   Klaus Iohannis anunță restricții: Sunt necesare măsuri urgente, nu trebuie să mai pierdem nicio clipă

Domnia sa ca manager prezintă o strategie care se rezumă doar la un an, timp în care singurul obiectiv este achiziţionarea unui Computer Tomograf cu banii pe care (ştie domnia sa sigur, dar nu ştim de unde) îi va primi de la Consiliul Judeţean. Acum, putem bănui faptul că în mod cert preşedintele CA de la Spitalul de Neuropsihiatrie care este şi preşedintele Comisiei de sănătate publică din Consiliul Judeţean va face lobby ca aceşti bani să fie alocaţi, pentru că investiţia este necesară. Cu toate acestea, nu putem să nu remarcăm faptul că un proiect de management se rezumă la o achiziţie publică de care se poate ocupa şi un şef de aprovizionare de la o autobază de şantier.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.