blog-logo

Juniorii 3 de la ACS Transilvania continuă parcursul perfect și în Grupa 3 Valoare

Juniorii 3 de la ACS Transilvania continuă parcursul perfect și în Grupa 3 Valoare

Echipa de handbal – juniori 3 a ACS Transilvania a câștigat, în weekend, jocul cu CSȘ Făgăraș, scor 39-19 (18-4), în cadrul etapei a treia din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național.

Băieții antrenați de Titus Donosa și Dorin Cian au ajuns astfel la trei victorii în tot atâtea partide disputate în această fază a competiției, fiind lideri ai clasamentului, cu 8 puncte si golaveraj 110-59.

Mai mult, acest parcurs îl completează pe cel reușit în sezonul regulat, unde handbaliștii noștri au încheiat cu 10 victorii în tot atâtea meciuri.

„Îi felicit pe băieți și le mulțumesc, și în numele lor, tuturor celor ce ne sunt aproape și ne susțin etapă de etapă. Trebuie să fim modești și să muncim pentru a ne menține pe aceeași linie, în ideea de a ne îndeplini visul, calificarea la turneul final, în primele opt echipe din țară”, a spus antrenorul Titus Donosa.

În următoarea rundă, echipa de juniori 3 a ACS Transilvania se va deplasa, duminică, la LPS Banatul Timișoara.

Alte articole:   1.12.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus – 5,96 la mia de locuitori, în județul Brașov

După disputarea jocurilor din Grupele Valoare al Campionatului Național, primele două echipe clasate au asigurată calificarea în turneul final.

Cinci jucători convocați la Lotul Național

Cinci handbaliști ai ACS Transilvania Brașov, componenți ai echipei de juniori 3, au fost convocați pentru o acțiune a Federației Române de Handbal, în cadrul planului Talent.

Astfel, Călin Rusu, Erik Sala, Victor Donosa, Silviu Odobeșteanu și Denis Vieru se vor prezenta duminică, 9 martie, la Târgu Mureș, la sediul Liceului cu Programul Sportiv, unde va avea loc acțiunea FRH.

„Ne bucură faptul că băieții noștri sunt convocați la acțiunile federației. Am mai avut jucători la acțiunile precedente, antrenamente și jocuri-școală din cadrul Planului Talent, la Izvorani și Turda. Sperăm ca ei să crească în valoare și să ajungă să joace în meciuri oficiale pentru echipele naționale, acesta fiind, de altfel, principalul nostru obiectiv: să creștem handbaliști de valoare”, a precizat antrenorul Titus Donosa.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.