25 de treceri de pietoni din Brașov vor fi mai sigure, după îmbunătățirea iluminatului

25 de treceri de pietoni din Brașov vor fi mai sigure, după îmbunătățirea iluminatului

În acest an va continua programul de îmbunătățire a iluminatului la trecerile de pietoni, a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Astfel, trecerile de pietoni de pe str. 13 Decembrie (5 treceri de pietoni), str. N. Iorga (3 treceri de pietoni), Calea București (zona bd. Saturn- str. Zizinului) 2 treceri de pietoni, bd. Saturn (5 treceri de pietoni), str. Hărmanului (3 treceri de pietoni), Calea Făgărașului (3 treceri de pietoni), str. Lungă (4 treceri de pietoni) vor deveni mai sigure după ce se vor face aceste investiții.

În anul 2018 s-au executat lucrări de montare stâlpi pentru iluminatul suplimentar al trecerilor de pietoni pe următoarele străzi: bd. Vlahuță – 2 treceri de pietoni, bd. Gării – 4 treceri de pietoni, str. A. Vlaicu – 3 treceri de pietoni, bd. Victoriei – o trecere de pietoni, str. Zizinului – 3 treceri de pietoni, b-dul Griviței – 3 treceri de pietoni, Calea Feldioarei – 3 treceri de pietoni, Piața Sfatului BNR – o trecere de pietoni, bd. Muncii – 2 treceri de pietoni, str. Carpaților – 4 treceri de pietoni, str. G. Doja – o trecere de pietoni, str. D. Anghel – o trecere de pietoni, Calea București, zona pasaj rutier- bd. Saturn, – 5 treceri de pietoni, Str. Lungă – o trecere de pietoni, str. M. Viteazu – o trecere de pietoni.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cursurile vor fi suspendate în școlile unde sunt amenajate secții de votare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate