blog-logo

Au tăiat copacii din fața blocului, pentru lemne de foc (Foto)

Au tăiat copacii din fața blocului, pentru lemne de foc (Foto)

Polițiștii locali de la Intervenții i-au surprins pe doi brașoveni în timp ce tăiau patru arbori, cu drujba și cu toporul.

Incidentul s-a întâmplat joi, în jurul orei 11.00, în zona Pavilioanelor CFR, în vecinătatea unui loc de joacă pentru copii.

Oamenii legii au fost alertați de locatari, care și-au exprimat nemulțumirea și supărarea, mai ales că ei plantaseră cei patru pomi fructiferi, cu mai bine de 20 de ani în urmă.

Unul dintre bărbații surprinși la tăiat de lemne, își chemase vecinul în ajutor pentru că singur nu ar fi reușit să doboare arborii. Cei doi le-au declarat polițiștilor că aveau nevoie de lemne pentru foc.

Alte articole:   Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări

Bărbații s-au ales, fiecare, cu câte o sancțiune contravențională de 1.000 de lei pentru încălcarea HCL 153/2010 (Regulamentul privind stabilirea normelor locale unitare de protecție a spațiilor verzi, organizarea, dezvoltarea și intretinerea acestora pe teritoriul Municipiului Brașov).

În plus, cel care a fost angajat să ajute la doborârea pomilor fructiferi, a primit o amendă suplimentară de 3.000 de lei, în conformitate cu Legea 12/1990, iar ca măsura complementară drujba a fost confiscată.

Toporul nu a mai fost găsit asupra celor doi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov