blog-logo

Bărbat reținut după ce şi-a ameninţat soţia şi şi-a agresat fiica

Bărbat reținut după ce şi-a ameninţat soţia şi şi-a agresat fiica

Un brașovean, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut, miercuri, și este cercetat pentru violență în familie și amenințare, după ce şi-ar fi agresat soția și fiica.

Potrivit polițiștilor, între cei doi soți s-a iscat un conflict, care pe fondul geloziei a dus imediat la violență.

Pe fondul unei crize de gelozie, bărbatul ar fi adresat telefonic amenințări cu acte de violență soției sale, iar ulterior, ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, după ce aceasta ar fi încercat să aplaneze conflictul iscat între părinți”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor.

Alte articole:   Crivineanu: Nici în acest an Primăria nu vrea să bucure toți brașovenii cu iluminatul festiv de sărbători

Și în cazul unui bărbat de 38 de ani, polițiștii brașoveni au deschis dosar penal pentru violență, în plus, au emis ordin de protecţie provizoriu.

Acesta și-ar fi agresat soția, miercuri dimineața, în timp ce se aflau în locuința lor din municipiul Brașov. Femeia a sunat la 112, iar polițiștii Secției 4 l-au evacuat temporar, din locuință și au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

În conformitate cu prevederile legale, față de soțul persoanei vătămate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile și au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuința situată în municipiul Brașov”, a precizat reprezentanta IJP Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.