blog-logo

Finalizarea implementării proiectului „Creşterea competitivităţii microîntreprinderii ELSE STUDIO SRL prin dezvoltarea activității de arhitectură”, SMIS 112542

ELSE STUDIO SRL cu sediul în Municipiul Braşov, str. Agrișelor nr.15, ap. 5-6, jud. Brașov, cod postal 500096, anunță finalizarea implementării proiectului “Creşterea competitivităţii microîntreprinderii ELSE STUDIO SRL prin dezvoltarea activității de arhitectură” finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, cu o valoare totală de 847.740,57 lei din care 568.709,64 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul s-a implementat în Municipiul Brașov in decurs de 11 luni. Perioada de implementare a proiectului: 02.04.2018-28.02.2019

Alte articole:   Noi criterii de clasificare a țărilor cu risc epidemiologic

Obiectivul proiectului este: Creșterea competitivității microîntreprinderii în vederea diversificării activității și dezvoltării activității curente, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile, crearea de locuri de muncă și adaptarea la cerințele unei economii de piață dinamice.

Rezultate: Au fost achiziționate echipamente și programe software performante, precum și mobilier și alte dotări pentru activități de arhitectură. La finalizarea proiectului au fost create 3 noi locuri de muncă.

Proiect selectat in cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate