blog-logo

Autorul triplului omor nu vrea închisoare pe viață. Florin Buliga a atacat sentința cu apel

Autorul triplului omor nu vrea închisoare pe viață. Florin Buliga a atacat sentința cu apel

Florin Buliga, bărbatulu care și-a ucis soția, fiul de 13 ani și fiica de 18 ani, înjunghiindu-i în timp ce dormeau, a atacat cu apel sentinţa de închisoare pe viaţă dată de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, pentru triplu omor, în data de 14 februarie de judecătorii Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov şi a avut drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Pedeapsa în acest dosar a fost contopită cu cea de 1 an de închisoare primită la Tribunalul Brașov, pentru consum ilicit de droguri.

De asemenea, inculpatul este obligat de instanță să achite echivalentul în lei a câte 75.000 de euro pentru mama și tatăl femeii pe care a ucis-o și echivalentul în lei al sumei de 45.000 de euro pentru sora femeii decedate.

Alte articole:   Compania Apa Brașov anunță întreruperi pe două străzi din municipiu

Dat fiind faptul că pronunțarea nu a fost defintivă, instanța a menținut măsura arestării preventive și obligarea la tratament.

Totodată, se menține și sechestrul imobiliar asupra jumătății sale de apartament în care locuia cu familia, pe strada Stejarului din municipiul Brașov și măsura asiguratorie a popririi instituită asupra conturilor sale bancare.

Ca pedeapsă accesorie, inculpatul ar urma să aibă interzise mai multe drepturi, inclusiv de a purta armă și de a conduce autoturisme, pe o durată de 2 ani de la eliberare (n.r. în cazul în care ar fi eliberat condiționat).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate