blog-logo

Ponta, la Făgăraș, spune că primarii PSD nu au avut voie să se întâlnească cu comisarul european Corina Crețu

Ponta, la Făgăraș, spune că primarii PSD nu au avut voie să se întâlnească cu comisarul european Corina Crețu

Victor Ponta, a declarat luni, la Făgăraş, că primarii PSD din zonă nu au participat la întâlnirea cu comisarul european Corina Creţu desfăşurată luni în acest oraş din judeţul Braşov.

Probabil aţi constatat, astăzi, că primarii PSD nu au fost la întâlnirea cu comisarul european. E mai mult decât prostie, este un gen de fanatism pe care PSD nu l-a avut niciodată, că a fost la putere, că a fost în opoziţie (…) Am înţeles că au fost sunaţi să nu vină să se întâlnească cu comisarul european. Mi-am adus aminte, domnul Cioloş a fost comisar european, nu era de la PSD, dar nu cred că aş fi interzis vreodată vreunui primar să meargă se se vadă cu Cioloş, dimpotrivă, eu îi trimiteam (…) Să interzici primarilor să se vadă cu comisarul european doar pentru că e supărat domnul Dragnea, e un gen de a face politică care nu a mai existat în România”, a afirmat Ponta, într-o conferinţă de presă. 

Alte articole:   Proiecte pentru 2021 la Făgăraș, în contextul crizei sanitare

Potrivit acestuia, pentru actuala conducere a PSD singurul adversar la alegerile pentru Parlamentul European este formaţiunea Pro România, cu care va împărţi voturile pe segmentul centru-stânga, el adăugând că „bătălia este dură”.

„Pentru domnul Dragnea şi echipa lui există la europarlamentare un singur adversar, Pro România. Va fi foarte clar acest lucru, nu interesează câte voturi ia PNL-ul sau USR-ul pentru că noi de fapt suntem alternativa de centru-stânga. Văd că va fi grea şi în judeţul Braşov. Văd că această bătălie capătă şi caractere destul de comice, penibile (…) Bătălia este dură, dar în acelaşi timp cred că Pro România trebuia să existe pentru că sunt foarte mulţi oameni care, ca şi noi cei prezenţi, au votat PSD, care au crezut în PSD şi care nu pot să fie de acord cu ceea ce face conducerea actuală”, a mai spus Victor Ponta

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate