Primăria schimbă sistemele de deratizare de pe domeniul public

Primăria schimbă sistemele de deratizare de pe domeniul public

Consilul Local Braşov trebuie să aprobe la şedinţa de plen din această lună o investiţie necesară penrtu a rezolva problemele care apar în timpul campaniilor de deratizare de pe domeniul public.

Municipalitatea a solicitat concesionarului S.C. Coral IMPEX S.R.L Ploieşti, măsuri şi soluţii de înlocuire a staţiilor de intoxicare utilizate în derularea activităţilor de deratizare a domeniului public şi privat al municipiului, cu staţii de intoxicare care să asigure condiţiile optime si de siguranţă în amplasarea substanţelor raticide.

Drept urmare, este necesar ca prin hotărâre a Consiliului Local să se aprobe realizarea investiţiei necesare în cadrul activităţii de deratizare a domeniului public şi privat al municipiului solicitateconcesionarului S.C. Coral Impex S.R.L Ploieştişi prelungirea contractului nr.87/18.05.2015 de delegare a gestiunii prin concesiunea activităţilor de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare în municipiul Braşov pe o durată de doi ani, perioadă necesară amortizării investiţiei, cu obligaţia menţinerii tuturor tarifelor iniţiale”, se arată în referatul specialiştilor Primăriei, care justifică investiţia.

Este vorba despre realizarea unei investiţii totale de 756.576 lei fără TVA, constând în asigurarea şi amplasarea unui număr de 14.784 buc staţii de intoxicare, robuste, realizate din plastic tip Loader şi Ristorat, precum şi a unei cantităţi de 4.000 de plăci din beton necesare montării staţiilor în zonele lipsite de obiecte fixe pe care se vor putea prinde staţiile de intoxicare, necesare distribuirii unei cantităţi de 5.540 kg substanţă raticid, utilizată în cadrul unei etape de deratizare a domeniului public şi privat al municipiului.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se întrerupe curentul în mai multe localități din județul Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.