Brașoveanca Aura Anghel, în staff-ul festivalului San Remo 2019!

Brașoveanca Aura Anghel, în staff-ul festivalului San Remo 2019!

Consultant de imagine certificat la nivel internațional, brașoveanca Aura Anghel, fondatoarea singurei Academii de Stil din România, Luxury Academy, a făcut și în acest an, parte din staff-ul celebrului festival de la San Remo.

Unul dintre cele mai populare și faimoase evenimente muzicale recunoscute pe plan internațional, ajuns anul acesta la ediția cu numarul 69, a fost creat în 1951, și de atunci a fost o rampă de lansare a carierei marilor artiști: Adriano Celentano, Toto Cutugno, Eros Ramazotti, Andreea Bocelli, Laura Pausini, Albano și Romina Power, Ricchi e Poveri etc.

Și, după cum ne împărtășește Aura Anghel, continua să fie: “Îmi amintesc perioada de început a colaborării cu organizatorii festivalului San Remo cu o mare satisfacție…San Remo este o provocare permanentă pentru mine; aici sunt artiști consacrați, oameni pe care îi știe o lume întreagă și care trec prin mâna ta, consultant de imagine. Și când mă văd cu ei la cabină sau în back stage, povestim, și le spun că da, vin din România. Este fascinant! Sunt oameni care nu sunt intotdeauna foarte generosi cu timpul, acolo totul se întâmplă clar și precis…prin ceea ce faci devii parte integrantă din desfășurătorul festivalului…Nu îți permiți să greșești! Este al 6-lea an de cand merg la San Remo, și de fiecare dată mă întorc în țară cu o mare satisfacție, aceea ca mi-am îndeplinit cu success misiunea. Alături de colegii coordonatori, ca și consultant de imagine, îmi revine o misiune nu doar dificilă, ci și foarte importantă. Felul în care se imbracă artistul trebuie să se armonizeze cu tot ce înseamnă stilul și atitudinea lui, în varianta cea mai bună… Trebuie să fie “the best” , pentru că el are un mesaj de transmis prin ceea ce face, și tu, consultantul, trebuie să cunoști toate detaliile.”

Activitatea consultantului de imagine Aura Anghel are un scop clar și precis, Aura fiind apreciată ca făcând parte dintre cei mai exigenți specialisti în domeniu.

„Încerc întotdeauna să creez un stil unic, personalizat în care artistul să se regăsească. Vestimentația spune foarte multe despre noi, oamenii…Și știm cu toții că aspectul cel mai important al unei ținute este persoana care o poartă.”

Amintim ca și în acest an, așa cum a declarat directorul artistic al festivalului de la San Remo, Claudio Baglioni, invitații au fost dintre cei mai renumiti artiști italieni: Andreea Bocelli care a fost însoțit de fiul său Matteo, Eros Ramazzotti, Luis Fonti, celebrități cu care Aura Anghel are o colaborare foarte bună.

Alte articole:   Exercițiu de luptă cu muniție reală, în pădurile din Săcele

Dupa cum ne-a declarat Aura, cel mai emoționant este faptul că acest festival mobilizează în fața micilor ecrane milioane de telespectatori, și tot atâtea emoții. Însă cele mai puternice sunt la fața locului: “trăiești emoția fiecărui participant, fiecărui concurent. Sunt talentați cu toții, însă odată ce au pășit pe scena festivalului, au acea aura a artistului recunoscut. E fascinant să vezi toată această transformare! Asta m-a emoționat cel mai tare, de fiecare dată…Și revin acasă cu o încărcătura a acestui faimos eveniment, cu o energie aparte, care mă inspiră în tot ceea ce fac în țară, pentru că acolo totul este în direct, nu se pierde nici macar un minut din ceea ce se intampla in backstage. Este totul natural, on line… Menirea acestui festival este aceea de a scoate în lumina celebrității tinere talente. Se știe deja, că cine urcă pe această scenă devine cunoscute, fapt dovedit de-a lungul timpului. “Volare” este doar un exemplu, un refren celebru devenit chiar un simbol pentru întreaga Italie.

Aura Anghel s-a ocupat, printre alți invitați, și de imaginea câștigătorului din acest an al Festivalului San Remo, cântărețul de origine egipteană, Alessandro Mahmoud. În ceea ce priveste educația vestimentară, consultantul de imagine Aura Anghel, consideră că acest aspect are un rol definitoriu, nefiind un lux, ci o necesitate, ținând cont de societatea actuală. Susținatoare a creativității și unicității stilului, promovează acest tip de formare care poate deveni oricând, dintr-o pasiune, o meserie de viitor. Cei interesați își pot exprima intenția de a deveni Consultant de Imagine, înscriindu-se pe info@luxuryacademy.ro

Alte articole:   Primăria Brașov vrea să producă agent termic cu panouri solare în Astra
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap