blog-logo

Ninsoarea a provocat mai multe accidente. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat

Ninsoarea a provocat mai multe accidente. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat

Ninsoarea a provocat mai multe acceidnete la Braşov. Un microbuz s-a rasturnat pe drumul dintre Codlea si Vulcan.

„Din primele informatii primite de la apelant, se pare ca în microbuz se aflau nouă persoane. Se deplaseaza la fata locului două echipaje SMURD, o ambulanță și un echipaj cu apa si spuma”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

„Un conducator auto al unui microbuz in care se aflau nouă persoane nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si a iesit in decor, rasturnadu-se in sant pe o parte. In urma accidentului a rezultat o victima, constienta, care a fost transportata la spital pentru acordare de ingrijiri medicale”, a precizat prutătorul de cuvânt al IPJ BRașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   Lucian Pătrașcu: Cum să ai peste 2.000 de angajați în subordine și Brașovul să arate atât de rău?

Un alt accident a avut loc pe DN13, unde un camion a cazut în şanţ. O persoană a fost usor ranita, iar la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD.

Un al treilea accident s-a produs pe DN 73, la Pârâul Rece, unde un autoturism a intrat în șant. Doi copii au fost usor raniti. În acest caz a fost trimis un echipaj SMURD si un echipaj de la Ambulanţă, pentru acordarea primului ajutor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.