VIDEO Pensiune cuprinsă de flăcări, la Sâmbăta de Sus

VIDEO Pensiune cuprinsă de flăcări, la Sâmbăta de Sus

Pompierii militari au fost alertați la miezul nopții să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la pensiunea Montana din localitatea Sâmbata de Sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, la fața locului au acționat trei autospeciale cu apa si spuma, o autoscara si un echipaj SMURD.

În pensiune nu erau turiști cazati în momentul izbucnirii incendiului
și nu au existat victime. Proprietarul a suferit un atac de panica si i s-a acordat asistenta medicala necesara la fata locului. Incendiul a cuprins acoperisul si mansarda pensiunii, dar s-a extins cu repeziciune.

„O buna parte din casa era contruita din lemn, ceea ce a favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului. S-a extins foarte repede din cauza cantității mari de material lemnos. Apoi, intervenția noastră a fost îngreunată și de lipsa surselor de apa din zona, care a îngreunat buna desfășurare a intervenției. Autospecialele s-au alimentat de la o distanță de aproximativ 1,5 kilometri. Au ars: acoperisul, mansarda si etajul pensiunii”, a precizat Sfreja.

Alte articole:   Ziua și alerta. Ursul a ieșit din nou la plimbare
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap