blog-logo

Patru hoți de haine, prinși în flagrant de polițiști

Patru hoți de haine, prinși în flagrant de polițiști

O echipă formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale și Serviciului Criminalistic al I.P.J. Brașov, au prins marți, în flagrant, patru persoane care au sustras obiecte de vestimentație din mai multe magazine amplasate în două centre comerciale din municipiul Brașov.

Ca urmare a cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 19.02.2019, în intervalul orar 16:30 – 17:00, patru persoane cu vârste cuprinse între 17 ani și 43 ani, din județele Sibiu și Vâlcea, s-au deplasat într-un centru comercial situat în mun. Brașov, iar din incinta mai multor magazine au sustras articole de îmbrăcăminte, cărora le-a îndepărtat sistemul de siguranță, trecând de linia caselor de marcat fără să achite contravaloarea lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Polițiștii au dat, luni, 150 de sancțiuni în valoare totală de 13.250 de lei

Indivizii au fost interceptați de către polițiști în momentul în care se pregăteau să părăsească parcarea complexului comercial, asupra lor fiind găsite 49 articole de îmbrăcăminte, acestea fiind ridicate de către oamenii legii în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a descoperit faptul că persoanele în cauză nu erau la prima abatere, iar acestea au mai dat și alte lovituri la Braşov, în zilele de 29.01.2019, respectiv 2.02.209, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 21 ani din Sibiu, identificat, pe numele căruia polițiștii au emis mandat de aducere.

Față de cei patru suspecți prinși în flagrant a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Tot ce trebuie să știți despre folosirea tablourilor ca decorațiuni

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt calificat” și ”furt” instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, a mai precizat Alina Maria Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate