Muzeul Iluziilor Optice, din nou la Braşov

Muzeul Iluziilor Optice, din nou la Braşov

Experienţă inedită pentru elevii din clasa I-a ai Colegiul Național Áprily Lajos. Cei mici au avut parte de o oră de studiu neobişnuită în care au aflat informaţii noi în cadrul Muzeului Iluziilor Optice.

Copiii au cântat la theremin, un instrumentul muzical care produce sunete fără să fie atins, au participat la mai multe experimente şi au aflat noţiuni ştiinţifice.

Vizitatorii muzeului au văzut 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff, dar şi multe alte exponate interesante.

„Noi ne-am dorit mult să creăm un loc în care participanții de orice vârstă să poată învăța prin joacă și interacțiunea directă cu exponatele. Proiectul e, în primul rând, unul educativ și neconvențional. Cred că fiecare familie, fiecare copil și fiecare persoană trebuie să intre măcar o dată într-un Muzeu al Iluziilor Optice. E o experiență unică să parcurgi exponatele, să cânți la theremin sau să te așezi pe spate pe un pat cu 2.200 de cuie fără să ți se întâmple nimic, la fel cum e amuzant și provocator să încerci să rezolvi enigmele din spatele fiecărei iluzii optice în parte’’ , a declarat Adrian Filpișan, inițiatorul principal al Muzeului Iluziilor Optice.

Muzeul poate fi vizitat la centrul de evenimente Lux Divina până în data de 10 martie doar pe bază de rezervare, care se poate face la adresa de email: contact@muzeuliluziilor.ro  şi la numărul de telefon: 0758 365 699.

Alte articole:   Fiscul din Brașov cumpără două blindate

Spectacolele se desfășoară între orele 10.00 și 19.00, din oră în oră. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar prețul unui bilet este de 16 lei.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.