ÎN DIRECT Siegfried Mureșan, candidatul susținut pentru europarlamentare de PNL Brașov

ÎN DIRECT Siegfried Mureșan, candidatul susținut pentru europarlamentare de PNL Brașov

Vicepreședintele Comisiei pentru buget din Parlamentul european, Sigfried Mureșan, este candidatul susținut de liberalii brașoveni pentru un nou mandat.

Distribuie dacă îți place!

Anunțul a fost făcut de către președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, care l-a prezentat drept cel mai valoros europarlamentar din România.

„Am considerat că este potrivit să îl sprijinim, ținând cont de la faptul că am avut întâlniri cu el de mai multe ori, atât la Bruxelles, cât și la Brașov, și de fiecare dată a sprijinit atât proiectele noastre pe fonduri europene, cât și aeroportul și spitalul regional. Este, de asemenea, un parlamentar european care vine destul de des în Brașov, dat fiind că este căsătorit cu o brașoveancă. Credem că este o decizie bună și cred că ne va sprjini în proiectele noastre de dezvoltare pentru Brașov“, a precizat Veștea.

Alte articole:   Starea de alertă se prelungește cu încă o lună

Președintele organizației municipale a PNL, Adrian Oprică, spune că îl susține pe Sigfried Mureșan și le cere brașovenilor să aibă încredere în profesionalismul și politicile liberale la nivel local, județean și european.

La nivel județean, liberalii au anunțat că doresc să câștige alegerile europarlamentare. La nivel național, PNL dorește să câștige cel puțin 10 mandate de europarlamentar.

Mureșan susține că a avut mai multe discyuții cu președintele Consiliului Județean Brașov, pe tema absorțiilor fondurilor europene. În acest context, europarlamentarul liberal spune că liberalii doresc să propună simplificarea absorției fondurilor europene, care să fie valabil în aceeași formă în toate țările din UE.

„Să nu existe un strat european de norme și încă unul gros de birocrație, la nivel de țară. De asemenea, vrem audit unic, o simplificare a controalelor, că până acum aveam control și control la control, vrem digitalizare, pentru că până acum documentele trebuie păstrate obligatoriu în format clasic timp de cinci ani“, a afirmat Siegfried Mureșan. 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate