blog-logo

Premieră, gata de lansare: „Ea și numai ea”

Foto: Andrei Paul

Teatrul Sică Alexandrescu vă invită miercuri, 20.02.2019, ora 19:00, la o experiență inedită, în atmosfera primitoare a Sălii Studio Stela Popescu: premiera piesei Ea și numai ea, de Andrei Ivanov, cu Anca Florea, în rolul Mamei, Răzvan Grosu, aflat la prima sa reprezentație în teatrul profesionist, în rolul lui Kostea, Corbul din turn și Claudia Suliman/Ada Galeș în rolul lui Toffy. Traducerea piesei a fost realizată de către Raluca Rădulescu, regia este semnată de Radu Ghilaș, iar scenografia de Andreea Felciuc.

O mamă, văduvă, încearcă să-și îmbunătățească relația cu fiul, adolescent. Între aceștia nu există comunicare aproape de niciun fel, viața și universul lor fiind despărțite de peretele dintre camerele în care cei doi locuiesc, pe de o parte și de diferențele dintre generații și viziuni, pe de alta.

Pentru a se apropia de fiul său și a-l descoperi, mama apelează la un tertip periculos, își creează un cont pe o rețea de socializare sub un pseudonim, dând astfel naștere unei adolescente, cu preocupări extravagante, Toffy, care îl fascinează și atrage, încetul cu încetul pe Corbul din turn. Comunicarea devine, așadar, posibilă, dar nu pentru vreme îndelungată, mama fiind în cele din urmă demascată, plătind un greu preț al dreptății: pierderea fiului.

Alte articole:   Premieră în România! Harta tactilă a Brașovului, realizată la imprimante 3D, care îi ajută pe nevăzători să se ghideze mai ușor în oraș

Piesa tratează o temă actuală: comunicarea virtuală, care acaparează generația tânără, și nu numai, devenind o amenințare reală, o problemă mondială, un caz cu ecouri și amprente în viața socială și emoțională.

Biletele s-au pus în vanzare la casa de bilete din cadrul Teatrului Sică Alexandrescu, dar și pe www.mystage.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate