Auto Blic prezintă: De ce să participi la Promo Rally?

Auto Blic prezintă: De ce să participi la Promo Rally?

După o pauză de 13 ani, conceptul Promo Rally s-a relansat în pauza inter competițională a sezonului 2015 – 2016 în vederea găsirii unor noi talente care să acceadă către campionatele naționale de automobilism. Odată cu trecerea sezoanelor Promo Rally, competiția destinată concurenților amatori a crescut, iar din al doilea sezon, 2016 – 2017, pe lângă căutarea unor noi concurenți talentați, organizatorii au lansat deviza ”Defensiv pe șosea. Sportiv pe circuit.”.

Deviza nu a fost aleasă întâmplător, din prisma faptului că nu toți concurenții își doreau să devina piloți profesioniști, ci alergau la Promo Rally doar pentru a-și descărca adrenalina într-un mediu organizat și complet în siguranță. Avantajul competiției este acela că permite startul cu orice fel de automobil, indiferent dacă este destinat competițiilor sportive sau dacă este doar mașina de zi cu zi, sigura obligație de securitate fiind aceea de a purta casca de protecție.

Să revenim la întrebarea din titlu, ”De ce să participi la Promo Rally?”. Lista motivelor pozitive este destul de lungă, dar am să fac un rezumat. Dacă ai o mașină și vrei să îi testezi limitele, Promo Rally este competiția ideală. De asemenea, aceasta este și o oportunitate de a-ți dovedi cât de bine te pricepi la șofat. Ce rost are să pleci primul de la semafor, când nu ai nicio miza? Eventual doar o impresionezi pe domnișoara de lângă tine? Ei bine, daca într-adevăr ești bun, dovedește-o într-un concurs cu miză, la finalul căruia poți pleca acasă cu premii.

Alte articole:   COD ROȘU de interlopi la Brașov!

Mulți piloți din România și-au început ”cariera” în competiții asemeni Promo Rally, unde îi pot aminti pe Manu Mihalache, Bogdan Marișca, Adrian Răspopa. Deci, daca vrei să devii profesionist, nu mai sta pe gânduri, arată-ți talentul.

În altă ordine de idei, seara, mai ales că a nins și este zăpadă peste tot, văd prin parcări mulți tineri încercând să derapeze. Păi… Nu află nimeni despre cât de bine ști să te învârți dacă stai noaptea într-o parcare. Eventual Poliția, care nu te va ierta și nu te va susține în ceea ce vrei să faci. Astfel că, te poți învârti la fel de bine și într-un concurs organizat, unde fii sigur că nu vei primi amendă. Apropo, amenda este exact cât taxa de înscriere.

Orice competiție, orice eveniment nu se poate realiza fără ajutorul unor parteneri. În cazul Promo Rally, partenerii sunt foarte darnici, sens în care aproape sigur nu vei pleca acasă cu mâna goală. De asemenea, recomandarea noastră ar fi să nu vii singur. Atât susținătorii tăi, cât și tu, puteți participa la o tombolă cu nu mai puțin de 20 de premii generoase. Câteva exemple ar fi: un weekend cu o mașină de test drive cu rezervorul plin, un curs de conducere defensivă, o cină romantică în Poiana Brașov, sesiune de karting la Prejmer Circuit, sesiune de SPA, sesiune într-un simulator auto profesional și lista continuă.

Alte articole:   VIDEO Ce spune Adrian Veștea despre scandalul Kadas - șeful IPJ Brașov

Sper că ți-am dat destule motive să nu mai alergi haotic în trafic deschis printre mașini și pietoni. Deci, ce mai aștepți?

Hai la Promo Rally! Următoarea etapă va avea loc duminică, în data de 24 Februarie 2019, pe circuitul de karting de la Prejmer, situat la doar 10 minute de municipiul Brașov. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să trimiți formularul de înscriere pe care îl găsești mai jos și să te prezinți duminică, pe 24 februarie, la circuit.

• Regulament
• Formular inscriere concurent
• Formular inscriere echipa
• Declaratie utilizare auto
• Declaratie pentru autovehicule neinmatriculate
• Harta generala
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.