Cartelul brănenilor de la Garda Forestieră

Cartelul brănenilor de la Garda Forestieră

Preacinstiții brăneni sunt renumiți pentru dărnicia lor și pentru grija față de avutul pe care îl au. Probabil aceste calități i-au recomandat pe unii dintre ei să acceadă în diverse funcții. Să zicem, total aleatoriu, la Garda Forestieră.

Ultima achiziție de personal pentru postul achiziții publice este dl. Ciprian Benga, angajat prin transfer la Garda Forestieră Brașov.Ce mai contează că domnia sa are studii juridice și ocupă un post care necesită studii economice…

Gurile rele spun cănu s-ar fi respectat prevederile OUG nr. 32 /2015 de înființare și funcționare a gărzilor forestiere, dar mai are rost să ne împiedicăm de astfel de nimicuri? Mai ales că, spun aceleași guri rele, povestea asta o regăsim pe la toate gărzile.

Pe de altă parte, rău-voitorii mai susțin că fostul titular al postului, dl. Victor Bunghea a clacat psihic a doua oară – prima dată la achiziționarea sediului din str. Ioan Slavici nr. 15A. Acum care o fi cauza ?

Și ca în filmele polițiste, trebuia să existe și un episod Cherchez la femme: liantul brănenilor din poveste: Simona Boss, de la serviciul personal, a fost colegă de serviciu la Fartec SA și cu Bunghea și cu Benga.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministerul Sănătății: Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituții publice sau firme
Loading...
loading...
  1. Pacat ca nu vedeti si cercetati si alte insitutii din Brasov cu braneni preacinstiti la carma si care fac ce vor „muschii lor”, au oamenii lor si fac atatea furtisaguri.
    Fara sa am ceva personal cu ei, exista o „mafie braneana” la mai toate punctele cheie din Brasov, iar cu banii masluiti cum numai ei stiu, si-au facut afaceri „cinstite” unde ii exploateaza pe angajati, la propriu. Iar ca oameni, caracter, is de doua parale

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.