blog-logo

Primăria Brașov a primit undă verde să facă licitații, chiar și înainte de aprobarea bugetului

Primăria Brașov a primit undă verde să facă licitații, chiar și înainte de aprobarea bugetului

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat marți, într-o conferință de presă, că s-au finalizat discutiile pe buget pe investitiii cu comisia tehnica și cu tot ce presupune proiectele municipiului pentru anul în curs.

Vorbim despre cheltuielile din sursa bugetara proprie, plus cofinantari, proiecte cu fondul romano-elvetian, pentru scoli, reteaua de incalzire. Trebuie să echilibram bugetul cu tot ceea ce inseamna necesitati, iar dupa ce se va aproba bugetul pe 2019 sa vedem daca ne incadram și sa rediscutam lucrurile si sa vedem ce bani vin din cotele defalcate. In urmatoarele zile o sa avem aceste lucruri parcurse, estimate si vom vedea cum ne echilibram din bugetul propriu sau cu banii de la Guvern. Ne-am exprimat aceste necesitati, nu am vrut sa pierdem timpul. Noi va trebui sa ne adaptam cu ceea ce au nevoie executantii de lucrari in desfasurare, pentru a respecta contractele in derulare. Apoi, sa urmam toate procedurile pentru aprobarea bugetului pe 2019. Am primit si o adresa de la Ministerul de Finante prin care suntem anuntati ca putem demara procedurile de licitatie, chiar daca nu au bugetele definitivate, cu o anumita clauza care va fi clar stipulata. Vom demara procedurile de licitatii, de achizitii, pentru a castiga timp”, a precizat Scripcaru.

Alte articole:   Gogîrlă, mulțumită de jocul junioarele 1 ale Coronei după două meciuri amicale

Licitatii care vor fi demarate inainte de aprobarea bugetului: Studiu de prefezabilitate Spitalul Regional; Studiu de fezabilitate parcare subterană Gara Brașov; Proiect tehnic și execuție eficientizare energetică Colegiul național Ioan Meșotă, corpul A și sală de sport; Acord cadru semnalizare rutieră și marcaje.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate