Împreună pentru Robert!

Împreună pentru Robert!

La doar nouă ani Robert, un băieţel din Braşov, suferă de o boală rară care i-a afectat vederea, iar pe zi ce trece copilul riscă să orbească. Baiatul are şi alte afecţiuni provocate de maladia cruntă a cărei cauză nu a fost descoperită de niciun medic din ţară.

Pentru a-l sprijini pe Robert, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Liceul Andrei Mureşanu , Asociaţia Culturală Educativă Santofia în parteneriat cu Colegiul de Ştiinţe ,,Grigore Antipa’’ vor organiza un spectacol caritabil în data de 15 februarie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta.

De 6 ani copilul se luptă să trăiască, să aibă o viaţă normală fără sute de tratamente şi analize, din păcate fără rezultate.

,,Avem invitaţi speciali, aş începe cu Ovidiu Scridon pentru că este artistul care ne-a susţinut de la prima ediţie. Avem Denis Costea un copilaş foarte talentat al Braşovului, cred că deja îl cunoaşte toată lumea pentru că a fost la Next Star, Antonia Pavel şi anul acesta au vrut să ne susţină Asociaţia ArtCantoMorena din judeţul Dâmboviţa’’, a spus Alina Pavel, preşedinta Asociaţiei Culturale Educative Santofia.

Copilu are mare nevoie de tratamente şi investigaţii de specialitate la Londra, unde mama baiatului a găsit un doctor care se va ocupa de caz.

Persoanele care doresc să-l ajute pe Robert pot dona bani în cadrul evenimentului caritabil organizat vineri la Reduta sau au la dispoziţie contul  RO 90 INGB 0000 9999 08762 756.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.