blog-logo

Super distracție săptămâna aceasta la Superland

Super distracție săptămâna aceasta la Superland

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din sud-estul Europei, te așteaptă și săptămâna aceasta cu un program dedicat atât celor mici, cât și celor mari.

Petrecerea începe pe 14 februarie, de Valentine’s Day, și se termină duminică cu un super atelier de Reciclare Creativă susținut de Le Bonheur de Vivre prin Anca Rudei.

De 14 februarie plătești un singur bilet la Cinema 9D și intri împreună cu cel mai bun prieten, sora, fratele tău, mami sau tati. Ca să beneficiezi de promoție trebuie să te prezinți al Info Point-ul de la intrarea principală de unde vei primi un voucher pe care o să fie afișată promoția „Cinema 9D – Câte 2 la preț de 1”. Voucherul este valabil doar în data de 14 februarie în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Alte articole:   Peste 10% din unitățile școlare preuniversitare brașovene se află astăzi în scenariul roșuSâmbătă, pe 16 februarie, așa cum te-am obișnuit ești așteptat la teatru. Teatrul Strada pune în scenă „Pinocchio” de la ora 16:00 în zona VRXTREME de la etaj. „Pinocchio” este o poveste bine cunoscută în toată lumea și tradusă deja în zeci de limbi. Hai să vezi prin ce peripeții trecere mica păpușă de lemn. Participarea la spectacol este gratuită.

Duminică, Le Bonheur de Vivre și Anca Rudei te așteaptă la un super atelier de Reciclare Creativă. Atelierul se desfășoară la Creative Room, începând cu ora 12:00, iar costul de participare este de doar 20 de puncte.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.