Tunurile de zăpadă prelungesc sezonul sporturilor de iarnă, în Poiana Brașov

Tunurile de zăpadă prelungesc sezonul sporturilor de iarnă, în Poiana Brașov

Având în vedere faptul că în ultima perioadă s-au înregistrat temperaturi pozitive la munte, iar stratul de zăpadă pe pârtiile din Poiana Brașov s-a subţiat considerabil, s-a decis punerea în funcțiune a tunurilor de zăpadă.

Pentru a asigura calitatea pârtiilor la un nivel optim, în aceste zile, vor fi pornite turnurile de zăpadă și pe timpul zilei.

„Vor fi pornite tunurile de zăpadă și pe timpul zilei, de câte ori temperaturile vor fi negative, iar dacă se vor înregistra temperaturi mai mici de -4 grade Celsius, vor fi pornite și lănciile”, spun salvamontiştii din Poiana Braşov

Totodată, reprezentanţii Serviciului Public Local Salvamont Braşov, sfătuiesc iubitorii sporturilor de iarnă, să schieze cu prudenţă şi viteză redusă în zonele cu strat de zăpadă subțire.

Date actualizate despre starea pârtiilor, instakații funcționale, tarife, regulamentul pe pârtii etc, aici: http://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/.

.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Program de recuperare educaţională a copiilor vulnerabili din Prejmer și Viștea de Jos, implementat de Salvați Copiii
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.