blog-logo

Și-a bătut iubita până a bagat-o în spital! A lovit-o de mai multe ori cu un lemn

Și-a bătut iubita până a bagat-o în spital! A lovit-o de mai multe ori cu un lemn

O tânără de 20 de ani, din Râșnov, a ajuns la spital, joi, după ce a fost bătută cu sălbăticie chiar de iubitul ei.

Potrivit polițiștilor, între cei doi ar fi izbucnit o ceartă, iar bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a apucat un lemn și i-a aplicat mai multe lovituri femeii.

Pe fondul unor discuții în contradictoriu, acesta ar fi lovit-o pe concubina sa cu un obiect contondent, o bucată de lemn, provocându-i leziuni la nivelul membrelor și capului. Femeia, în vârstă de 20 ani, a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Alte articole:   29.10.2020 În județul Brașov, incidența COVID 19 este de 2,61. În 9 localități s-a depăşit 3 la mia de locuitori

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente. La finalizarea verificărilor se va dispune soluția legală.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.