Cerbul de Aur va avea loc şi în 2019

Cerbul de Aur va avea loc şi în 2019

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a confirmat, pentru newsbv.ro, că Festiavalul Internaţional de Muzică Uşoară „Cerbul de Aur” va avea loc şi în 2019.

Edilul a precizat că a primit chiar vineri o adresă din partea conducerii TVR prin care se solicită municipalităţii ca, la construcţia bugetului pentru acest an, să aibă în vedere prinderea organizării acestui eveniment, în contextul în care şi televiziunea publică îşi va bugeta organizarea festivalului.

„Festivalul Cerbul de Aur este cel mai important eveniment pentru Braşov, având în vedere că este unul de talie internaţională. Suntem cu toții alături în acest proiect și sunt optimist că vom avea şi în 2019 o ediție memorabilă. Brașovul și brașovenii merită acest Festival”, a declarat George Scripcaru, Primarul Municipiului Brașov.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în 2018, Anul Centenarului. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzică organizat în România  şi, în mod tradiţional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Alte articole:   Cristian Mandeal – finalul integralei Brahms la Filarmonica din Braşov
Loading...
  1. Festivalul Cerbul de Aur nu are ce cauta in centrul istoric.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap