blog-logo

Doi cetățeni turci, depistați cu ședere ilegală în Brașov

Doi cetățeni turci, depistați cu ședere ilegală în Brașov

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Braşov au depistat, joi, doi cetăţeni turci cu vârste de 38, respectiv 45 de ani, cu şedere ilegală pe raza municipiului Braşov.

Cei doi bărbați, au intrat legal pe teritoriul României, însă la expirarea valabilităţii perioadei de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Braşov au efectuat, la data de 07 februarie a.c., un control cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat, cu şedere ilegală, pe raza municipiului Braşov, doi cetăţeni turci cu vârste cuprinse între de 38 şi 45 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că străinii au intrat legal pe teritoriul României, în baza paşaportului şi a vizei de lungă şedere în scop de angajare, însă nu au părăsit ţara noastră la expirarea perioadei de şedere şi nici nu au făcut demersuri de obţinere a permisului de şedere”, au explicat reprezentanții Serviciului de Imigrări Brașov.

Alte articole:   Adrian Veștea: Încă 3 proiecte PNRR aprobate pentru judeţul Braşov

Ca urmare a celor constatate, pe numele celor doi bărbați au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile

De asmenea, aceștia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.400 de lei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.