A zgâriat cu intenție mașinile de pe o stradă întreagă, din Făgăraș. Făptașul, căutat de Poliție

A zgâriat cu intenție mașinile de pe o stradă întreagă, din Făgăraș. Făptașul, căutat de Poliție

Cel puțin 10 mașini, care erau parcate pe o stradă din Făgăraș au fost zgâriate de persoane necunoscute.

Mai mulți proprietari de autoturisme, din Făgăraș, care şi-au lăsat maşinile parcate în zona 13 Decembrie, s-au trezit cu ele zgâriate, miercuri dimineață.

Azi-dimineață (n.r. – miercuri) , când am ieșit din scara blocului, am găsit mașina zgâriată, din față până în spate, și ușile, și aripă, tot. Inițial, am zis că are cineva treabă cu mine, că e mașina nouă. După aceea am văzut că și mașinile vecinilor sunt zgâriate. Sunt vreo zeci mașini zgâriate, cu un cui sau o cheie, nu pot să-mi dau seama. Toate mașinile care erau parcate de la Transilvania și până la pasarelă către Combinat au fost zgâriate. Fac apel la oameni, poate a avut cineva montată vreo cameră pe mașină sau dacă există camere video pe undeva, în vreo scară de bloc din 13 Decembrie. Să sperăm că poate găsim ceva, că am înțeles că sunt puține șanse. Doar dacă a văzut cineva, pentru că s-a întâmplat azi-noapte până în ora 2.00. Mașina unui vecin, care a ajuns la ora 2.00 acasă, nu e zgâriată. E singura mașină din parcare care nu zgâriată”, a declarat, pentru fagarasultau.ro, unul dintre păgubiţi.

Proprietarii mașinilor au cerut ajutorul polițiștilor, iar aceștia fac cercetări, pentru a depista făptaşul.

Alte articole:   Şapte transferuri pentru echipa de fotbal Corona, în perspectiva Ligii a treia

De asemenea, păgubiţii fac un apel către făgărăşenii care au informaţii sau au văzut ceva în noaptea de marţi spre miercuri şi îi pot ajuta în identificarea răuvoitorilor.

Foto: fagarasultau.ro

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.