PNL Brașov lansează campania „Nu lăsa banii tăi în bugetul lui Dragnea!”

PNL Brașov lansează campania „Nu lăsa banii tăi în bugetul lui Dragnea!”

PNL Brașov a declanșat o campanie care se desfasoara in perioada 11 februarie – 10 martie 2019 si consta in sprijinirea tuturor persoanelor fizice care doresc sa redirecționeze 3,5% din impozitul pe venit

Distribuie dacă îți place!

PNL Brașov a declanșat o campanie care se desfasoara in perioada 11 februarie – 10 martie 2019 si consta in sprijinirea tuturor persoanelor fizice care doresc sa redirecționeze 3,5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut.

La sediul PNL Brasov, din strada Lunga nr 12 am pregatit o serie de formulare 230 care contin aceasta cerere, formularele sunt prepersonalizate cu datele unor ONG-uri din judetul Brasov care activeaza in domenii precum ingrijirea bolnavilor aflati in stare incurabila, ingrijirea copiilor cu autism, ingrijirea copiilor orfani sau a batranilor fara sprijin. De asemenea, daca o persoana doreste sa sprijine alta asociatie ii acordam consultanta”, a anunat astăzi, într-o conferință de presă George Cornea, vicepreședinte al PNL Brașov.

Alte articole:   Femeie de 40 de ani dispărută din Poiana Mărului

Programul de asistenta este zilnic între 11:30 – 15:30, iar luni si in intervalul 18:00-20:00.

Credem ca asociatiile au dovedit ca reusesc sa gestioneze mai bine banii decat guvernul, credem ca este momentul sa aratam ca ne pasa. PNL Brasov isi propune sa stranga minim 200 de «Declaratii 230» de la membrii si simpatizantii sai. O spunem inca o data raspicat: Nu lasa banii tai in bugetul lui Dragnea!”, a mai declarat Cornea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate