Cetățeni moldoveni, prinși lucrând ”la negru” pe șantiere din Râșnov și Bod

Cetățeni moldoveni, prinși lucrând ”la negru” pe șantiere din Râșnov și Bod

Cinci bărbați din Republica Moldova au fost depistaţi, muncind fără aviz de muncă, pe şantiere din Râșnov și Bod.

Poliţiştii de la Seviciul pentru Imigrări din Braşov, în cooperare cu polițiști din Râșnov și Bod, au desfășurat, marți o acțiune de control, pentru a preveni și combate șederea și munca ilegală a străinilor, pe raza de competență.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii au depistat, la o societate comercială cu obiect de activitate «lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale» cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 50 ani, din Republica Moldova, desfăşurând activităţi lucrative fără aviz de angajare. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, străinii au intrat legal pe teritoriul României, în baza paşapoartelor şi a Acordului de desfiinţare a regimului de viză pentru cetăţeni moldoveni, însă nu au respectat reglementările referitoare la angajarea în muncă”, au informat reprezentanții Serviciului de Imigrări al Județului Brașov.

Ca urmare a celor constatate, reprezentanţii societăţilor pentru care lucrau au fost amendaţi, iar cetăţenii moldoveni vor fi conduşi până la punctul de trecere a frontierei de stat, în vederea îndepărtării din România.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.