blog-logo

Mașină care circula ilegal pe teritoriul României, implicată într-un accident, la Brașov

Mașină care circula ilegal pe teritoriul României, implicată într-un accident, la Brașov

Un tânăr care conducea un autoturism fără drept de circulație pe teritoriul țării noastre a fost implicat, marți seara, într-un accident rutier. 

Conducătorul auto de 19 ani, din județul Dolj, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada Calea Poienii din municipiul Brașov, dinspre Poiana Brașov, către municipiul Brașov, într-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a patruns pe sensul opus, intrand in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 58 de ani, din municipiul Brașov.

în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca auto inmatriculat in Bulgaria nu are drept de circulatie pe teritoriul Romaniei, intrucat nu are carte verde valabila. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.