Persoană înjunghiată, la Zărnești! Atacatorul, în arest pentru 30 de zile

Persoană înjunghiată, la Zărnești! Atacatorul, în arest pentru 30 de zile

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 4 februarie 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul B.M.I. sub aspectul comiterii infracţiunii de ”tentativă de omor”.

La data de 5 februarie 2019, inculpatul, aflat în stare de reţinere, a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brașov, care a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, la data de 03.02.2019, în jurul orelor 22,30-23,00, în orașul Zărnești, jud. Brașov, în loc public, persoana vătămată T. A. D. a fost înjunghiată cu un  obiect tăietor-înțepător în zona abdominală de către inculpatul B.M.I., suferind leziuni traumatice corporale de natură a pune viața in primejdie. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție  Braşov – Serviciul de Investigații Criminale”, a declarat Adrian Aldea, procuror șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov .

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.