blog-logo

Ioan Bendei a demisionat de la Digi!

Ioan Bendei a demisionat de la Digi!

Omul de afaceri brașovean Ioan Bendei, administratorul firmei RCS-RDS și proprietarul proprietarul Victoria Bulevard Hotel, şi-a înaintat demisia din toate funcţiile din interiorul grupului din motive personale, a anunţat compania de cablu în marţi seară pe site-ul Bursei de la Bucureşti.

Ioan Bendei era considerat drept omul care controla tot ce se întâmpla în interiorul grupului telecomunicaţii, cât şi cel care se ocupa de televiziunea Digi24, fiind omul de încredere al patronului RCS-RDS, Zoltan Teszari.

Această demisie vine după ce, pe 15 ianuarie, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pe Ioan Bendei în dosarul vânzării drepturilor de televizare ale meciurilor de fotbal din prima ligă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel. (Detalii AICI)

Alte articole:   Tătaru spune că România va ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID-19 pe zi

Până în 1992, Bendei a fost tehnician la uzina Roman Braşov, la acea dată cel mai important producător de camioane din România.
De asemenea, o mică informaţie despre Bendei a fost oferită şi de către realizatorul TV Radu Moraru, atunci când s-a mutat de la B1 TV la 10 TV, televiziune deţinută de patronul RCS&RDS. „Pe Ioan Bendei îl cunosc de la Braşov, pe vremea când era taximetrist.

CITEȘTE ȘI:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.