blog-logo

S-a îmbătat și a intrat peste fosta concubină, a bătut-o și i-a furat telefonul

S-a îmbătat și a intrat peste fosta concubină, a bătut-o și i-a furat telefonul

Un bărbat din comuna braşoveană Jibert a fost reținut pentru 24 de ore și a primit ordin de restricţie provizoriu pentru 5 zile, după ce în toiul nopții, a intrat în casă peste fosta concubină a agresat-o și i-a furat telefonul mobil.

Ba mai mult, acesta s-a răzbunat şi pe maşina tatălui victimei.

Oamenii au sunat, imediat, la Poliție.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că, în noaptea de 02/03.02.2019, în jurul orelor 01.20, în timp ce persoana vătămată se afla în locuința părinților săi, din localitatea Lovnic, în casă a pătruns, fără drept, fostul concubin. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar fi agresat fizic partea vătămată, i-ar fi sustras un telefon mobil, iar la plecare ar fi avariat cu un un obiect contondent autoturismul marca VW Golf aparținând tatălui victimei”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile și l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

Alte articole:   Ioana Henegar, președinte OFSD Municipiul Brașov: „Avem puterea să redăm demnitatea familiei fiecărui român!”

Cercetările în caz continuă pentru „lovire sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „furt calificat” și „distrugere”, dosarul fiind instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.