blog-logo

Zona de agrement de la Iepure, dezvoltată și amenajată cu fonduri europene

Zona de agrement de la Iepure, dezvoltată și amenajată cu fonduri europene

Primăria Brașov a depus un proiect pentru a obține finanare în vederea realizării unui spațiu multifuncțional de recreere și sport.
„Ne concentrăm pe atragerea de fonduri nerambursabile, de la Uniunea Europeană sau din programe guvernamentale, pentru investițiile necesare dezvoltării orașului. Am finalizat 19 proiecte cu finanțare nerambursabilă, în valoare totală de peste 643 milioane de lei (643.181.865,89 de lei), adică aprope 140 milioane de euro (138.948.869,32 EURO), ceea ce înseamnă o sumă de trei ori mai mare decât bugetul propriu al municipiului, colectat din impozite și taxe, în condițiile în care cofinanțarea municipiului la majoritatea acostor proiecte este de doar 2%. În perioada următoare sperăm să depășim etapele de evaluare și de semnare a contractelor de finanțare, pentru a trece cât mai curând la implementarea acestora“, a declarat primarul George Scripcaru.

Alte articole:   INS: Economia României a crescut cu 5,2% în primul trimestru

Proiectul din zona La Iepure constă în amenajarea unei zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru brașoveni, cu o suprafață de aproximativ 13.500 de m.p., prevăzută cu zone amenajate pentru practicarea sportului, locuri de joacă pentru copii și o zonă dedicată învățării regulilor de conduită în trafic pentru tinerii bicicliști.
Valoarea totală a proiectului este de 5.290.605,86 lei (1.150.131,71 de euro).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.