blog-logo

Emisiunea „BV 01 ADE” revine pe micile ecrane

Emisiunea „BV 01 ADE” revine pe micile ecrane

Originară din Brașov, după ce a făcut tenis de performanță, Adela a ales calea jurnalismului de televiziune, în care activează de 11 ani. Sâmbătă, emisiunea ei, intitulată „BV 01 ADE”, revine pe micile ecrane cu un nou sezon.

Emisiunea este cea mai cunoscută de Brașov și va fi difuzată la postul Nova TV în fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, și în reluare duminica, de la orele 12.00 și 22.30.

„Am propus încă de la început un alt concept și o altă viziune asupra ideii de emisiune de lifestyle. De-a lungul anilor, show-ul a reuşit să pătrundă în casele vedetelor sau în culisele studiourilor de televiziune, alături de cei mai cunoscuţi oameni și v-a prezentat secretele celor mai renumiți specialiști din domeniul frumuseții”, spune gazda, Adela Diaconu.

Pentru noul sezon Adela a început filmările chiar de la finele anului trecut, pentru a avea timp să pună mâna pe invitați greu de prins. Ca să realizeze show-ul, e nevoită adesea să facă naveta Brașov-București, dar nici un efort nu i se pare prea mare, pentru că televiziunea este marea ei dragoste.

Alte articole:   Hărman și Cristian revin în scenariul galben de infectare cu coronavirus

În plus, de-a lungul anilor, aprecierile din partea publicului și a colegilor de breaslă nu au întârziat să apară. „BV 01 ADE” a primit distincția de „Cea mai bună şi longevivă emisiune tv de lifestyle din România”, „Cea mai bună emisiune de fashion şi lifestyle”, „Premiul pentru eleganţă şi stil în televiziune”, „Premiul pentru implicare în promovarea sănătății și sportului românesc în mass-media”, iar gazda are în palmares diploma de Excelență pentru producție tv, precum și titlul de Femeia de succes obținut în anii 2015, 2016, 2017 și 2018.

„Am pregătit pentru voi principalele tendințe în modă, trucuri de înfrumusețare și secrete ascunse ale celebrităților. Interviurile conțin amănunte picante și dezvăluiri incendiare din viața artiștilor, sportivilor, vedetelor tv, dar și cele mai noi prezentări de modă ale designerilor de top. Printre invitații noului sezon îi amintesc doar pe câțiva: Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan-Reghecampf, Marian Olaianos, Camelia Potec, Nicușor Stan, Andra Miron, Iuliana Tudor, Dana Săvuică, Florina Mărcuţă, Ioana Călin, Irina Wagner”, a mai spus Adela.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate