blog-logo

Şoferi sancţionaţi cu mii de lei

Şoferi sancţionaţi cu mii de lei

Peste 20 de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov, Secțiilor 1-5 Poliție, Biroului Rutier și Biroului de Poliție Centrul Universitar au verificat în noaptea de 30/31.01.2019,  257 de autovehicule, au legitimat 284 de persoane, au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991  în valoare totală de 700 de lei și 4 sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 R în valoare totală de 4.280 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reținut 3 certificate de înmatriculare, fiind constată în flagrant o infracțiune de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 din Codul Penal:

,,Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna Tărlungeni, județul Brașov a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada Zizinului din municipiul Brașov fără a poseda permis de conducere.

În cauză, polițiștii au  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor’’, potrivit subcomisarului Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Braşov.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

Actiunea desfăşurată de oamenii legii a avut ca scop diminuărea fenomenului infracţional şi a riscului rutier, în baza Planului de acţiune al I.P.J. Braşov ,,BLOCADA 2019”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate