blog-logo

Siguranta pe primul plan – Tot ce trebuie sa stii despre o verificare PRAM

Siguranta pe primul plan – Tot ce trebuie sa stii despre o verificare PRAM

Siguranta la locul de munca este extrem de importanta pentru fiecare angajat, necontand industria din care provine. Oricine isi doreste sa lucreze intru mediu sigur si protejat, iar protejarea angajatilor ar trebui sa fie factorul cheie in orice industrie, in dorinta de a promova o bunastare atat angajatorului, cat si angajatilor. Este o datorie si o responsabilitate morala a companiei sa-si protejeze angajatii si sa le ofere conditii optime pentru a-si desfasura activitatea controlat si fara teama de a putea pati ceva.

In zilele noastre, procedurile de siguranta existente la locul de munca sunt, cu atat mai mult, importante, luand in considerare numarul crescut de accidente ce au loc din neglijenta. Orice industrie prezinta riscuri, iar managerii trebuie sa-si dedice timpul pentru a preveni si a lua masurile necesare de precautie, ca afacerea sa ofere, pe cat posibil, angajatilor un mediu protejat.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

De cele mai multe ori, instalatiilor electrice nu li se acorda destula atentie pe cat ar trebui, desi ele prezinta un risc major. O verificare PRAM este esentiala pentru siguranta personalului, cand vorbim despre acestea

Ce este o verificare PRAM?

Ei bine, verificarea PRAM reprezinta asigurarea ca instalatia electrica este sigura. Aceasta presupune verificarea prizelor de impamantare, racordurilor electrice si paratrasnetelor. Este necesara pentru prevenirea incendierii cladirilor, a deteriorarii aparaturii electrice si electronice, dar si pentru preventia unor posibile electrocutari a personalului firmei.

Verificarile periodice sunt necesare, deoarece majoritatea instalatiilor sunt predispuse deteriorarii, dat fiind faptul ca se uzeaza, imbatranesc sau se supraincarca. Mai mult decat atat, verificarea este obligatorie, conform legislatiei in vigoare si trebuie realizata de cel putin doua ori pe an. Starea instalatiilor electrice trebuie sa fie una corespunzatoare, tocmai de aceea, testarea si verificarea periodica a acestora este necesara. Iar dupa o verificare amanuntita si un raport cu o analiza clara a instalatiei, iti este emis un buletin recunoscut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta care atesta siguranta la locul de munca.

Alte articole:   Proiecte pentru 2021 la Făgăraș, în contextul crizei sanitare

Electrotehnics pune siguranta pe primul plan

Electrotehnics este o companie care realizeaza verificari PRAM, autorizata si certificata pentru interventii sigure. Inginerii autorizati din echipa Electrotehnics sunt pregatiti sa ofere verificari PRAM si sa intocmneasca rapoartul de analiza detaliata a intalatiei care este intotdeauna util. Mai mult decat atat, acestia sunt specialisti si in automatizari electrice industriale.

Se ocupa cu tot ceea ce tine de tablouri de automatizare, de la faza de proiectare la mentenanta. Panourile electrice de automatizare sunt utilizate pentru protectia, comanda si functionarea automata a instalatiilor sau a masinilor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate