blog-logo

VIDEO – „Bunicii în siguranță-Sistem de teleasistență”

VIDEO – „Bunicii în siguranță-Sistem de teleasistență”

Direcția de Asistență Socială Brașov distribuie acestei categorii de persoane kituri oferite gratuit de către Consiliul Local al municipiului Brașov.

„Bunicii în siguranță-Sistem de teleasistență” propune o abordare inovativă a îngrijirilor la domiciliu adresate vârstnicilor, astfel bătrânii sunt  ajutaţi în situații de urgență, la o simplă apăsare de buton.

Kitul conține un telefon mobil, un abonament lunar de teleasistență și un abonament lunar de telefonie mobilă. Prin intermediul acestei brățări tip ceas din silicon medical dotată cu un buton roșu de panică, rezistentă la apă și conectată wireless la un telefon cu taste mari, vârstnicii pot semnala o situație de urgență prin apăsarea butonului roșu.

Alte articole:   Polițiștii brașoveni au lăsat două „vedete” fără permis de conducere, pe centură

Semnalul este transmis automat către un dispecerat, iar în funcție de complexitatea și gravitatea situației semnalate, dispecerul va iniția un protocol medical ce va indica acțiunile ce trebuie întreprinse (ex. automedicație, deplasarea unui asistent medical la domiciliul pacientului, transmiterea unei cereri pentru serviciul de ambulanță etc.)

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate