blog-logo

Jazz FM a început să emită la Brașov. Postul se aude și online

Jazz FM a început să emită la Brașov. Postul se aude și online

Jazz Radio a trecut din online în FM, însă numai în Brașov și Sibiu, orașe pe care le-a câștigat la concurs în vara lui 2017. Postul de radio continuă să fie disponibil și online, pe jazzfm.ro.

Jazz Radio emite din București are studioul pe Calea Victoriei) și se aude pe frecvența 91.9 FM în Brașov. Postul își propune să se extindă și în alte mari orașe, precum București, Cluj, Iași, Craiova, Oradea și Timișoara, spune Tudor Vesa, reprezentantul Jazz FM.

Tudor Vesa, Jazz FM, pentru Paginademedia.ro:„Ideea de a face un radio de jazz a apărut în 2009. Pentru o perioadă lungă de timp a fost un radio online.

Alte articole:   Cîmpeanu: Tezele pe semestrul I se vor da în primele două săptămâni din ianuarie 2022

Grila de programe este in dezvoltare, corespunzatoare proiectului castigat la concurs. De la un sezon la altul vor aparea elemente noi de program, voci si rubrici noi, in ton cu evolutia naturala a acestui gen de produs media atat FM cat si in mediile online.

Tudor Vesa: „Ne adresam tuturor categoriilor de public, ne adresam tuturor oamenilor care asculta acest gen de muzica indiferent de perioada in care a aparut. Sunt si foarte multi tineri care prefera muzica jazz iar acest lucru m-a convins la numeroasele evenimente live care au loc in fiecare an in Romania. In acelasi timp sper ca radioul sa atraga si oameni care inca nu au descoperit deocamdata farmecului acestui gen muzical. ”

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.