Investigații de imagistică și consultații de specialitate pentru pacienții asigurați la CAS

Cu o prezență de peste 11 ani pe piața medicală din România și de peste 30 ani la nivel european, având o bogată experienţă în domeniul imagisticii medicale, RMN Diagnostica vine în întâmpinarea nevoilor pacienților cu o gamă largă de servicii medicale având alături o echipă foarte bine pregătită și cu atenție deosebită față de actul medical și față de pacienți.
În cadrul centrelor medicale RMN Diagnostica din Sibiu, Brașov, Făgăraș și Cluj pacienții pot beneficia de servicii medicale de imagistică, osteodensitometrie –DEXA, ecografii, electromiografie, laborator analize medicale, medicina muncii și consultații de specialitate.
RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia gratuit de investigații de imagistică și consultații de specialitate în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, în limita fondurilor alocate.

Pentru informații suplimentare și programări:
SIBIU, str. Someșului nr. 19, telefon 0269 243 121
BRAȘOV, str. Prundului nr. 7 – 9, telefon 0372 955 522
BRAȘOV, str. Hermann Oberth nr.8 (zona Uranus), telefon 0368 005773
FĂGĂRAȘ, str. Ghioceilor nr.1, telefon 0368 406 529
CLUJ NAPOCA, str. Caisului nr.16, telefon 0264 430 175

Detalii despre serviciile medicale asigurate de centrele noastre precum și oferta de tarife găsiți și pe site-ul nostru www.rmn-diagnostica.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap