Şoferi amendaţi cu mii de lei

Şoferi amendaţi cu mii de lei

Zeci de şoferi au fost sancţionaţi de poliţişti. Oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier Braşov au desfăşurat o  acțiune de amploare pe drumurile naţionale din județ.

Controalele au vizat respectarea normelor legale care reglementează activitatea de transport și a celor ce privesc circulația pe drumurile publice, precum şi reducerea numărului de accidente de circulație în care sunt implicate vehicule destinate transportului de mărfuri.

Au fost verificate 315  autovehicule, iar 210 conducatori auto au fost testaţi cu aparatul etilotest în vederea stablilirii alcoolemiei. Au fost aplicate şi  27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 10.575 lei.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere pentru un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi două pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului.

Alte articole:   Viceprimarul Costel Mihai cere autorităților să verifice staţia de asfalt are funcționează fără aviz

Inspectoratul de Poliție Județean Braşov recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulație rutieră, pentru un trafic în siguranță.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate